online

Hiszünk az online sikertörténetekben és az egyedi ötletekben!

 

Mindegy, hogy egyszerű honlapkészítésről, Facebook vagy Adwords hírdetés menedzsmentről vagy akár összetettebb alkalmazásokról, szoftverekről van szó,

mindent beleadunk!

 

Ha gondolataiban szerepelnek ezen szavak: honlap, webalkalmazásközösségi média, CRM, ügyfélkapu, webjáték, online kampányok, akkor jó helyen jár!

 

Nincs más dolga, mint kapcsolatba lépni velünk, és mi megvalósítjuk ötleteit!

Felkeltettük érdeklődését? Lépjen kapcsolatba velünk!

INNOVEL KFT.

Minőségi reklám, célzott kommunikáció, biztos siker!

A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logó a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll.

 

Az INNOVEL Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.