kiadvány menedzsment

Rendszeresen megjelenő kiadványt tervez? Akkor nagy fába vágta a fejszéjét!

 

De van egy jó hírünk! Cégünk komplex szolgáltatásként nyújtja önnek a megoldást!

 

Tervezés - gyártás - terjesztés egy helyen!

 

A folyamat során Önnek nem kell mást tennie, mint összeírnia a tartalmakat

(pl. terméknév, leírás, árak, egyéb megjelenítendő információk) és mi elkészítjük a grafikai anyagot, lefotózzuk termékeit, majd jóváhagyás után legyártjuk. Az információcsere felhő alapú rendszerben folyik, így a távolság nem akadály, legyen Ön az ország bármely részében!

 

A kész újságok ezután a terjesztőhöz kerülnek, ahonnan pedig egyenesen a postaládákba!

A terjesztés országos szintű, de minden településen jól tagolt, így akár pár utca méretre leszűkítheti célterületét! Már csak egy lépés van hátra! Kérjen ajánlatot tőlünk!

Felkeltettük érdeklődését? Lépjen kapcsolatba velünk!

INNOVEL KFT.

Minőségi reklám, célzott kommunikáció, biztos siker!

A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logó a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll.

 

Az INNOVEL Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.