Kérdése van? Keressen minket bátran!

Kostenszky Ede

ede.kostenszky@innovel.hu

06 30 552 65 65

Hiszem, hogy a kommunikáció előrébb viszi a dolgokat, így nagy hangsúlyt fektetek a partnereimmel történő kapcsolattartásra!

Egy ötletet könnyebb kitörölni, mint a végeredményt, de ötletek nélkül nincs eredmény! Szóval inkább beszéljük át alaposan!

Szekerák László

laszlo.szekerak@innovel.hu

06 70 772 28 05

Alapvető célunk a minőségi munka, és ezen keresztül a tökéletes projektcél. Szeretem a precízen előkészített dolgokat, akkor nincsenek meglepetések. Úgy gondolom, hogy a meglévő kompeteciáink jó támpontok a siker eléréséhez, de mindig a minőségi és precízen tervezett munkák hozták a legjobb eredményeket számunkra és megrendelőinknek is!

Felkeltettük érdeklődését? Lépjen kapcsolatba velünk!

INNOVEL KFT.

Minőségi reklám, célzott kommunikáció, biztos siker!

A honlapon és annak tartalmában szereplő minden márkanév, védjegy, szolgáltatási védjegy, tanúsító védjegy és egyéb termék- és szolgáltatásnév és -logó a saját tulajdonosának tulajdonát képezi, és a vonatkozó védjegy- és szerzői jogi törvények védelme alatt áll.

 

Az INNOVEL Kft., vagy a védjegy tulajdonjogával rendelkező harmadik fél által írásban kiállított és aláírt engedély hiányában a jelen honlap tartalmából semmi sem értelmezendő a honlapon található bármely védjegy használatára feljogosító licenc vagy felhasználási jog átadásaként. Szigorúan tilos a védjegyek vagy egyéb anyagok bármely módon történő illetéktelen felhasználása, ellenkező esetben azok jogosulatlan használata polgári jogi, illetve büntetőjogi szankciókat vonhat maga után.